Nieuws

Het houdt niet op bij een goede offerte!

24 jul 2019 - Leestijd: 3 min

De afdeling Beheer en kwaliteit van het Buildwise heeft voor aannemers met CPRO een online kostprijsberekeningstool ontwikkeld voor hun projecten. Correct calculeren is waar we voor gaan!

Kostprijzen berekenen met CPRO

Met CPRO kan je offertes, facturen en nacalculaties maken met een enkele online toepassing.De tool volgt bouwprojecten op van het opstellen van de offerte tot aan de oplevering. Er worden tal van voorbeeldcalculaties ter beschikking gesteld om inspiratie op te doen bij het opstellen van uw offertes. Er worden ook opleidingen georganiseerd om ervoor te zorgen dat de tool correct wordt gebruikt.

Nacalculeren is een must

Een goed onderbouwde offerte houdt rekening met alle uren, materiaalkosten, machines, onderaannemerskosten en andere kosten met betrekking tot de uitvoering van het project. Daarnaast worden ook verdeelsleutels voor indirecte kosten en marge in rekening gebracht. Vaak verloopt de uitvoering bovendien anders dan gepland. Welke afwijkingen doen zich voor en wat zijn de oorzaken? Aannemers die hier inzicht in krijgen, kunnen bijsturen en de opgedane kennis gebruiken voor een maximale optimalisatie van toekomstige bouwprojecten. Ontdek hoe CPRO je hierbij kan helpen.