FAQ

We streven ernaar om onze aannemers zo goed mogelijk te laten calculeren. Daarom biedt Buildwise Cpro gratis aan voor al haar aannemers-leden. Om ermee aan de slag te gaan, dien je je gewoon eenmalig te registreren registreren. Niet-leden van Buildwise kunnen aan de slag met Cpro nadat ze een opleiding rond cpro (zie agenda) gevolgd hebben bij Buildwise. Als je interesse hebt, contacteer ons dan via cpro@buildwise.be. Voor onderwijsinstellingen en studenten is Cpro ook gratis te gebruiken. Bij de registratie duid je dan aan dat je student bent.

Je kan je registreren op cpro.buildwise.be via de knop registreer. Indien je de registratiestappen hebt doorlopen en je het Cpro-account via e-mail hebt bevestigd, kan je inloggen en vervolgens aan de slag.

Neen, die heb je niet nodig. Cpro werkt met accountgegevens die je zelf kiest tijdens de registratieprocedure.

Jazeker, die kan je hier downloaden.

Jazeker, die kan je hier downloaden.

Jazeker, op de startpagina van Cpro staat er rechtsbovenaan een klein tandwieltje (instellingen). Indien je daarop klikt, zie je een optie om het wachtwoord te wijzigen. Als je je wachtwoord vergeten bent, klik dan op het vraagteken ernaast. Cpro zal je een mail sturen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Dat is mogelijk. De wijze om nieuwe gebruikers aan te maken vind je terug in de handleiding. Het is mogelijk om met verschillende gebruikers tegelijkertijd in te loggen en te werken aan een project. Let wel op: wanneer je tegelijkertijd in hetzelfde project werkt, zal de laatste wijziging behouden blijven.